Trapetsplåt

Trapetsplåt, vars höga kvalitet och hållbarhet möjliggör bred tillämpning i byggbranschen finns tillgängliga från många tillverkare. Trapetsplåt är mycket populär i detaljhandeln, tillverkning, lager, sport, utställningar, kontorsbyggnader, logistikcentrum – liksom de mindre ytorna som garage och staket. Trapetsplåt är en mycket bra lösning för att täcka tak och fasader.

Trapetsplåt har en tjocklek från 0,50 till 1,50 mm. Galvaniserad stål, galvaniserad aluminium, aluminiumbelagd är de typer av plåt, som trapetsplåt produceras av. Det finns ett brett utbud av färger så du kan välja även lackerad stålplåt.

Trapetsplåt på grund av priset, styrka och styvhet, låg vikt och enkel installation blev en av de mest populära produkterna i branschen.

Vi rekommenderar val av färgplattor, som passar perfekt in i det befintliga landskapet och kommer inte att på något sätt störa miljön. För närvarande behöver du inte fokusera på neutrala färger, eftersom färgpaletten växer hela tiden, samt uppfyller en mängd olika smaker, även från krävande investerare. De kan vara intensiva eller pastellfärger, matt eller glans.

Läs vidare http://www.balex.eu/sv/trapetsplat-firma